OpenAI поповнює раду директорів екс-главою Національної служби безпеки.

OpenAI оголосила про призначення Пола М. Накасоне у свою раду директорів

OpenAI оголосила про призначення Пола М. Накасоне, колишнього генерала армії США та колишнього директора Національної служби безпеки, у своїй новоствореній раді директорів. Накасоне протягом тривалого часу очолював Кіберкоманду США та був керівником Центральної служби безпеки.

«Пан Накасоне принесе свої знання у зусилля OpenAI щодо кращого розуміння того, як штучний інтелект може бути використаний для зміцнення кібербезпеки шляхом швидкого виявлення та реагування на кіберзагрози», — зауважила OpenAI у своєму блозі.

Компанія повідомила, що Накасоне також приєднається до недавно створеного Комітету з безпеки та захисту OpenAI. Комітет проведе 90 днів оцінки процесів та заходів безпеки компанії перед тим, як робити рекомендації раді директорів і, в кінцевому підсумку, оновлювати громадськість, заявила OpenAI.

Накасоне приєднається до нинішніх членів ради директорів: Адама Д’Анджело, Ларрі Саммерса, Брета Тейлора та Сема Альтмана, а також до нових членів ради, яких компанія оголосила у березні: доктора Сью Десмонд-Хеллман, колишнього голови Фонду Білла і Мелінди Гейтс; Ніколь Селігман, колишнього виконавчого віце-президента та генерального юриста Sony; і Фіджі Сімо, генерального директора та голови Instacart.