Атака на працівників Деснянського ТЦК в Києві: затримано чоловіка з ножем

6 квітня о 11:50 за інформацією РБК-Україна, посилаючись на Facebook Деснянського районного ТЦК і СП, сталася подія під час роботи мобільної групи з оповіщення на вулиці Шалом Алейхама.

Налякання військових

Під час спілкування патрульних з військовозобов’язаним ззаду до них підійшов чоловік і наніс удар по голові одному з військовослужбовців. Потім він вийняв ніж з сумки і спробував ударити іншого військовослужбовця, який знаходився поруч.

Правоохоронці змогли утримати чоловіка на відстані і викликати поліцію. Нападника затримали, зафіксували злочин та вилучили матеріальні докази.

Пригоди в ТЦК

Пригоди в ТЦК — не рідкість. Недавно у селі Космач Івано-Франківської області толпа намагалася побити жінку, що сиділа за кермом автомобіля, вважаючи її «відьмою» ТЦК. Також чоловік намагався покінчити життя самогубством на території ТЦК в Закарпатській області, ініційовано перевірку. Недавно також виник скандал із начальником ТЦК у Рівненській області. Російська пропаганда поширила фейкову інформацію про Житомирський обласний територіальний центр комплектування.