OnePlus Open 2 з батареєю на 6000 мАг вийде у 2025 році

Очікується поява нових складних телефонів

Складний телефон OnePlus Open 2 відкладено до 2025 року

За новими даними, представленими джерелом повідомлень Digital Chat Station на платформі Weibo, складний телефон OnePlus Open 2 може не з’явитися на ринку до 2025 року. Однак він стверджує, що OPPO та vivo працюють над великими складними телефонами, які можуть дебютувати в першому кварталі 2025 року з процесором Snapdragon 8 Gen 4. Інформатор також підтвердив наявність батареї ємністю 6000 мАг у цих пристроях.

Оновлення моделі OnePlus Open 2

Вважається, що складний OnePlus Open 2 буде представлений під назвою OPPO Find N5 за межами Китаю. Попередні витоки також вказують на те, що складний OnePlus може з’явитися на ринку в 2025 році. Оновлена модель OnePlus Open 2 з батареєю ємністю 6000 мАг стане значним покращенням порівняно з оригінальною моделлю на 4805 мАг і перевищить батарею OnePlus 12 на 5400 мАг. Користувачі, які проводять багато часу використовуючи складний екран, оцінять це покращення.

Технологія Glacier Battery

Згідно стратегії компанії, більш ємкий акумулятор OnePlus Open 2 відповідає недавно прийнятій технології Glacier Battery, яка використовує акумулятори на основі кремнію для збільшення ємності зі збереженням фізичних розмірів. Першим телефоном з такою технологією став OnePlus Ace 3 Pro з батареєю на 6100 мАг. Крім того, Digital Chat Station також підтвердив інформацію про те, що HUAWEI працює над трьома складними телефонами з подвійним шарніром, які будуть використовувати чіпсет Kirin 9-ї серії і нові технології.